agenda & nieuws

Studenten Landschapsontwikkeling grote winnaars van ontwerpwedstrijd van LE:NOTRE Institute (29.02.16)

Het gerenommeerde LE:NOTRE Institute organiseerde eind 2015 een internationale wedstrijd voor studenten getiteld ‘The Akamas Landscapes Between Science and Myth’. Maar liefst 164 teams uit 37 landen registreerden zich voor deelname. Uiteindelijk werden 24 dossiers ingediend vanuit 13 landen. De studenten van de bachelor na bachelor landschapsontwikkeling kaapten zowel de eerste als de derde prijs weg in de wedstrijd en gingen ook nog eens met een eervolle vermelding van de jury lopen.

De eerste prijs was voor het team van Niels de Couvreur, Tobias van der Els, Joren Jodts en Maarten Dox. De derde prijs ging naar Guillaume Vanden Avenne, Thomas Dreesen, Gus van Hoeck en Robin Vangheluwe. Tot slot was er lof en een eervolle vermelding van de jury voor de originele benadering van het project in het voorstel van Fleur Vergote, Nona De Baerdemaecker, Rinus Vanderlinden en Pepijn Verbeeck.

De winnende teams mogen hun project gaan voorstellen aan een grote groep van internationale professionals en stakeholders tijdens het LE:NOTRE landscape forum van 16 tot 20 maart 2016 in Paphos, Cyprus.

Meer info over de opdracht

nieuws

archief