agenda & nieuws

Maak kans op een gratis FAIRPHONE via HoGent! (02.12.16)

FAIRPHONE: een ethisch en duurzaam alternatief voor je smartphone

De Fairphone 2 is een krachtige Android-smartphone die gebouwd is voor een langdurig bestaan. Het is de eerste op de markt verkrijgbare modulaire telefoon, ontworpen om gemakkelijk gerepareerd te kunnen worden en dus langer mee te gaan. Fairphone zet maatschappelijke waarden op de eerste plaats. Leveranciers van Fairphone worden ertoe aangezet om grondstoffen te winnen uit mijnen in conflictvrije gebieden. Ook traceren ze waar bepaalde metalen als koper of tin vandaan komen. Het toestel biedt een rijke onberispelijke Anroid-ervaring: Android™ 5.1 Lollipop met Google Apps en Google Play Store. Bekijk alle technische specificaties op de website fairphone.com.

Wordt jouw nieuwe toestel een FAIRPHONE?

Om dit nieuwe ecologische en ethische verantwoorde model van smartphone te promoten bij het personeel en de studenten van de HoGent, schenkt Fairphone één gratis toestel bij elke 50 bestellingen. Bij elke 50ste bestelling kiest een onschuldige hand een winnaar. Die persoon krijgt het bedrag van zijn aankoop teruggestort.

Hoe bestellen aan HoGent voorwaarden?

Stuur een mail naar fairphone@hogent.be en laat weten dat je geïnteresseerd bent in Fairphone. Je krijgt dan de nodige instructies om je bestelling te plaatsen aan de voorwaarden van de HoGent. Je betaalt zelf online en hebt één kans op vijftig dat je toestel achteraf volledig terugbetaald wordt. Het aanbod is geldig voor studenten en medewerkers van de HoGent. Je toestel wordt geleverd en is af te halen op de Bijlokecampus.

nieuws

archief