Menu

agenda

afgelopen evenementen

agenda & nieuws

17.04.16—10:00    Opendeurdag & CONSLive! Campussen School of Arts onderwijs

Overweeg je een studie in kunst of vormgeving? Op zondag 17 april zetten KASK en Conservatorium hun deuren voor je open. Tijdens de informatiesessies kom je alles te weten over onze opleidingen. Met al je vragen kan je rechtstreeks terecht bij docenten en studiebegeleiders. Je kan de volledige infrastructuur bezichtigen en ook binnenlopen in de ateliers en de praktijklokalen. Studenten presenteren er eigen werk en er zijn voorstellingen, concerten en tentoonstellingen. Zo krijg je een heel concreet idee van wat studeren bij ons voor jou kan betekenen.

Speciaal voor kandidaat studenten muziek is er CONSLive!, de jaarlijkse voorbereidingsdag op de toelatingsproeven. Je ont­vangt er alle info over wat je mag verwachten van de opleiding en we gaan er na of je het vereiste niveau haalt. Een aanrader voor wie nog vragen of twijfels heeft en voor wie zich nog wil vervolmaken voor de toelatingsproeven. CONSlive biedt je de kans om individueel samen te werken met je toekomstige praktijkdocent(en). CONSLive! vindt plaats op 17 april 2016. Inschrijvingen voor CONSLive! kan via conslive@hogent.be tot vrijdag 15 april 2016.

  • Bekijk het programma. Bij aankomst aan één van de meeting points krijg je hiervan de definitieve versie.

Waar start je je bezoek?

De opendeurdag vindt plaats op alle locaties van de School of Arts. We raden je wel aan het bezoek te starten aan één van onze meeting points die zich bevinden op de campus Bijloke en op de campus Grote Sikkel. Daar ontvang je de allerlaatste versie van het dagprogramma en zijn er wegbeschrijvingen te verkrijgen die je moeiteloos naar de andere locaties zullen brengen. Ook plattegronden van de verschillende campussen en gebouwen alsook de wandelroutes tussen de locaties zijn er beschikbaar.

  • Meeting Point Bijlokecampus Cloquet-gebouw: Pasteurlaan 2
    Grafische Vormgeving / Grafiek / Illustratie / Nieuwe Media / Schilderkunst / Mediakunst / Installatie / Tekenkunst/ Autonome Vormgeving / Beeldhouwkunst / Animatiefilm / Film / Fotografie / Mode / Interieurvormgeving / Landschaps-en Tuinarchitectuur / Landschapsontwikkeling / Digital Storytelling / European Postgraduate in Arts in Sound.
  • Meeting Point Bijlokecampus Pauli-gebouw: Kluyskensstraat 2-6
    Jazz / Pop / Muziekproductie / Drama / Specifieke Lerarenopleiding in de kunsten / Textielontwerp / Curatorial Studies
  • Meeting Point Campus Grote Sikkel: Hoogpoort 64
    Klassieke Muziek / Compositie / Muziektheorie / Instrumentenbouw / master na master Hedendaagse Muziek / Musical Performance Practice / Soloist Classical Music / Specifieke Lerarenopleiding in de kunsten

Bekijk dit kaartje van de meeting points